Депутатів Шполянщини стурбувало погіршення зайнятості населення

01 жовтня 2015, 19:01
Депутатів Шполянщини стурбувало погіршення зайнятості населення01 жовтня 2015 року відбулося пленарне засідання 42-ї сесії Шполянської районної ради шостого скликання, яке провів голова районної ради Іван Скорик. У роботі засідання взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Потапенко, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств та установ району, представники засобів масової інформації.

На початку роботи засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять померлого ветерана війни та праці Миколи Колючого.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Голуб поінформувала депутатів про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік.
Депутатів Шполянщини стурбувало погіршення зайнятості населення
В ході роботи підтримано зміни до районної Програми соціального захисту населення Шполянського району на 2011-2015 роки; надано згоду на внесення змін до районної комплексної програми \"Турбота\" на 2014-2020 роки.

Також депутати заслухали інформацію управління соціального захисту населення про внесення змін до Програми зайнятості населення Шполянського району на період до 2017 року. Питання викликало жваве обговорення серед депутатів, в ході якого було внесено зміни до Програми зайнятості населення Шполянського району на період до 2017 року.

Затверджено технічну документацію на земельні ділянки та затверджено мережу класів-комплектів шкіл Шполянського району.