Освітян Смілянщини привітали із прийдешнім професійним святом

01 жовтня 2015, 19:13
Освітян Смілянщини привітали із прийдешнім професійним святом1 жовтня 2015 року голова обласної ради Валентина Коваленко, перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова, депутати обласної ради – Юрій Сегеда і Володимир Ніжніков привітали освітян Смілянщини з наступаючим професійним святом.

Під час святкового концерту, який підготували вихованці місцевого Центру дитячої та юнацької творчості, пролунало багато теплих слів і побажань на адресу вчительської громади від гостей та керівників району.

Освітян Смілянщини привітали із прийдешнім професійним святом– Спасибі вам, дорогі земляки і колеги, за ваш щоденний оптимізм у цей непростий час, який ми усі зараз переживаємо!.. Якщо говорити про нашу інтелігенцію – про вас, шановні педагоги, то слід наголосити, що інтелігенція у нас завжди була в авангарді будь-якого часу, а надто часу, коли стояло питання порятунку України як держави, порятунку нашої мови рідної. Тоді освітянство, яке найтонше відчувало камені спотикання й загрози українській державності, завжди ставало на захист найціннішого, оберігаючи наші духовні цінності від зайд, агресорів і поневолювачів… Нам сьогодні потрібен мир, потрібне економічне зростання, аби ми могли продовжувати виховувати наших дітей, адже вони справді є нашим майбуттям. І від вас багато залежить, що буде вкладено в ту дитину, які духовні цінності вона понесе у своє самостійне життя, – відзначила Валентина Михайлівна та побажала лише найкращого кожному педагогу й вихователю у їхній відповідальній праці.

Окремо вона подякувала своєму вчителеві й духовному наставнику – Заслуженому працівнику освіти України, депутату обласної ради Валентину Хижняку, перед яким Валентина Коваленко завжди відчувала відповідальність за власні вчинки і кроки в житті.Освітян Смілянщини привітали із прийдешнім професійним святом

Слова особливої пошани і вдячності вчительському загалу району висловила Наталія Кравцова та побажала усім присутнім мирного неба, щирих, відданих і найголовніше – вдячних учнів.

З нагоди свята Валентина Михайлівна та Наталія Олегівна вручили ряд Почесних грамот обласної ради працівникам освітянської галузі Смілянщини.

Привітали зі святом, а також вручили нагороди, відзнаки та пам’ятні подарунки педагогам району депутати обласної ради, голова районної ради Василь Латенко та голова райдержадміністрації Андрій Колесник.