Депутати Лисянщини схвалили ряд важливих питань життєдіяльності району

02 жовтня 2015, 18:34
Депутати Лисянщини схвалили ряд важливих питань життєдіяльності району30 вересня 2015 року відбулася позачергова 38-а сесія Лисянської районної ради. Головував на сесії заступник голови районної ради Ярослав Попко. В роботі сесії взяли участь заступник голови райдержадміністрації Олександр Дубовий, помічник народного депутата України Валентина Ничипоренка – Андрій Богацький, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники правоохоронних органів, підприємств та установ районів, представники засобів масової інформації, громадських організацій району, запрошені.

Зі змінами до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2015 рік» присутніх ознайомив начальник фінансового управління райдержадміністрації Дмитро Олійник. Відповідно до проекту змін, передбачається розподіл субвенції з Державного бюджету місцевим на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних голів у сумі 1 829 698 гривень, передбачено ряд інших змін до районного бюджету.

Підтримано рішення про надання оргтехніки Лисянській районній виборчій комісії Черкаської області для забезпечення роботи комісії.

Депутати Лисянщини схвалили ряд важливих питань життєдіяльності районуДля узгодження із чинним законодавством рішень районної ради (у зв’язку зі змінами до Державного бюджету та зростанням мінімальної заробітної плати з 1 вересня цього року) внесені зміни до рішень районної ради про затвердження штатних розписів комунальних підприємств та штатного розпису районної ради.

Депутати схвалили рішення щодо затвердження технічних документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою виставлення їх на аукціонні торги. Це буде перша спроба надання в оренду земельних ділянок на конкурсних засадах в районі.

Також сесією затвердженні технічні документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення фермерського господарства.

З усіх питань порядку денного пленарного засідання схвалені відповідні рішення.