Керівники області підбили підсумки роботи обласної ради VI скликання

16 жовтня 2015, 18:43
Керівники області підбили підсумки роботи обласної ради VI скликанняНаприкінці другого пленарного засідання 43-ї сесії голова обласної ради Валентина Коваленко та голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко підсумували роботу ради цього скликання. На їхню думку, перед депутатами стояли складні завдання і виклики, однак впоратися з ними вдалося.

Валентина Коваленко зазначила:

– Наскільки була ефективною ця рада, це буде визначати сам час, це будуть визначати самі виборці. Дуже багато коректив вніс час і суспільно-політична ситуація в державі. Багато чого з запланованого ми не реалізували. Але варто сказати, що це було надскладне випробування для кожного з нас. Не зважаючи на різні політичні розбіжності та уподобання, ми об’єдналися заради громади Черкащини. Тому я всім дуже дякую, хто не злякався, хто був надзвичайно відповідальний перед людьми в цій каденції.Керівники області підбили підсумки роботи обласної ради VI скликання

За останні півтора року ви стали свідками того, що обласна рада стала відкритішою: трибуна сесійної надавалася для громадян, для мешканців Черкащини для того, щоб вони могли озвучити свої проблеми. Завдяки прийнятим змінам до регламенту з’явилася можливість он-лайн відеотрансляції засідань сесії, щоб люди могли бачити наживо, як працює рада. Тепер оцінку нашій роботі дадуть наші люди. Хочу усім вам побажати миру, прихильності від долі, і щоб наша ненька-Україна і наша Черкаська область були на високому рівні розвитку і розквіту.

Голова ОДА Юрій Ткаченко також подякував депутатському корпусу за співпрацю:

Керівники області підбили підсумки роботи обласної ради VI скликання–Я також хочу вам подякувати за роботу у цей непростий час. Ми змогли вирішувати нагальні питання і проблеми наших черкащан. Перед нами був бюджетний виклик, який ми подолали, перед нами був соціальний виклик – допомога військовим, перед нами стояли питання у сфері ЖКГ – щодо зменшення споживання газу, перед нами стояло питання початку важливої територіальної реформи, об’єднання територіальних громад, яка дає можливості для зміцнення України. Безумовно, ще попереду багато роботи. Але те, що ми змогли в цей складний час ці важливі виклики витримати, це говорить про те, що ми працюємо для черкащан, для розбудови нашої Черкащини. Я всім вам дякую! Слава Україні!

По завершенню останнього засідання у цій каденції депутати зробили спільне фото на згадку.