З нагоди Дня туризму Наталія Кравцова отримала відзнаку

19 жовтня 2015, 14:00
З нагоди Дня туризму Наталія Кравцова отримала відзнакуПочесною відзнакою «За заслуги» нагородила першого заступника голови обласної ради Наталію Кравцову Асоціація готельних об’єднань та готелів міст України. З нагоди Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні Наталію Кравцову відзначили за багаторічне партнерство, значний особистий внесок у розвиток готельної галузі України, творчу ініціативу та високий професіоналізм.

Такі нагороди щороку Асоціація вручає найкращим керівникам, які беруть активну участь в розвитку індустрії гостинності: директорам готелів, туристичним операторам, представникам влади. За словами голови правління Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України Юрія Опанащука, рішення про відзначення Наталії Кравцової було прийняте через те, що готель «Дніпро», який є комунальним підприємством Черкаської обласної ради, визнано найкращим в Україні за категорією «4 зірки».

– У наш час готельний бізнес в Україні переживає великі труднощі. І те, що готель «Дніпро» тримається на плаву і успішно розвивається, стало можливим завдяки підтримці обласної ради, – зазначає Юрій Опанащук.

Директор готелю Володимир Жаботинський стверджує: підтримку з боку Наталії Кравцової заклад відчуває постійно:

З нагоди Дня туризму Наталія Кравцова отримала відзнаку– Наталія Олегівна постійно відгукується на наші звернення і йде нам назустріч. За її сприяння нині вирішується питання із заміни вікон у готелі на енергозберігаючі. Вона сприяє тому, щоб «Дніпро» наповнювався постояльцями. Так, цьогоріч вона посприяла, щоб на час змагань у нас розмістилася збірна України з легкої атлетики. Також вона допомагає в тому, щоб в нас селилися футболісти, які приїжджають на чемпіонат України. За це ми їй дуже вдячні, – говорить Володимир Жаботинський.