Чиновників з районів вчили, як правильно вести офіційні веб-сайти

23 жовтня 2015, 18:01
Чиновників з районів вчили, як правильно вести офіційні веб-сайтиСпеціалісти районних державних адміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення, відповідальні за створення та ведення веб-сайтів, підвищили професійну компетентність за програмою тематичного короткострокового семінару.

Програма семінару була розроблена з урахуванням основних завдань, щодо інформаційного наповнення сторінок офіційних веб-порталів райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення - оприлюднення інформації про суспільно-політичний, соціально-економічний розвиток міста, району, області та держави.

Під час тематичних зустрічей були обговорені питання реалізації державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства; конституційно-правові аспекти доступу громадян до інформації; електронне урядування та електронна демократія; комунікації стейкхолдерів як інструменту взаємодії влади, бізнесу та громадськості; система електронних державних закупівель «ProZorro»; технічний захист інформації; специфіка інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів публічної влади; використання соціальних медіа у зв’язках з громадськістю.

У комп’ютерній лабораторії слухачі семінару відпрацювали практичні навички щодо веб-комунікацій у політично-управлінських Public Relations, веб-проектування та веб-дизайну.

Реалізовували програму семінару представники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації, сектору прес-служби апарату обласної державної адміністрації, викладачі вищих навчальних закладів.