Сільська художниця представила виставку картин в обласному музеї

10 листопада 2015, 16:48
Сільська художниця представила виставку картин в обласному музеї10 жовтня 2015 року в обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки художниці з села Пішки Корсунь-Шевченківського району Валентини Мошенець.

Майстриня пензля проявляє інтерес до різних жанрів: пейзажу, натюрморту,
портрету. Є певний інтерес до анімалістичного жанру.

у залі експонується більше 30 творів живопису і графіки, створених автором у 2006 – 2015 роках. Широко представлено пейзажі і натюрморти. На її полотнах, зокрема, і краєвиди її рідної Корсунщини. Але переважна частина виставки присвячена квітам. Відчувається, що автор хоче якомога довше затримати стан насолоди красою природи і зображає лише те, що не може не вражати глядача.

Сільська художниця представила виставку картин в обласному музеїРазом з тим, малювання для пані Валентини – це і можливість пізнання самої себе, і бажання поділитися з іншими своїми враженнями від краси навколишнього світу. Її картини створюють позитивний настрій, почуття любові до всього, що нас оточує.

Особливо варто відзначити натюрморти з квітами. Ці композиції приваблюють багатством кольорових співвідношень, дивними ефектами освітлення, реалістичністю зображень.

У цілому виставка свідчить про постійні авторські пошуки, про те, що художниця не зупиняється на досягнутому, вдосконалює свою професійну майстерність.

Виставка діятиме протягом трьох тижнів.