Депутати Смілянської районної ради працювали конструктивно

08 грудня 2015, 19:36
Депутати Смілянської районної ради працювали конструктивно8 грудня 2015 року відбулося пленарне засідання другої сесії Смілянської районної ради сьомого скликання.

До порядку денного сесії було внесено 30 питань. На початку було оголошено повідомлення про створення та кількісний склад депутатських фракцій і груп: Радикальної Партії у складі 5 осіб, Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» - 8 депутатів, Народної Партії – 3 депутати.

В ході роботи прийнято рішення про утворення, склад, голів постійних комісій та президію районної ради; відповідні положення, структуру та чисельність виконавчого апарату ради. Затверджено регламент Смілянської районної ради.

Потім було внесено зміни до районного бюджету, а також прийнято рішення щодо питань управління майном районної комунальної власності, призначення директора Куцівської загальноосвітньої школи, затверджено технічну документацію з визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки для оформлення права на спадщину.

Депутати зняли з розгляду і перенесли на наступну сесію районної ради програму відшкодування частини відсоткових ставок за залученими в фінансових установах короткостроковими кредитами, що надаються фізичним особам на реалізацію енергозберігаючих заходів у Смілянському районі Черкаської області на період 2015-2020 років і питання щодо затвердження нормативних грошових оцінок земельних ділянок, які виставляються на аукціон з надання права оренди.