Депутати Кам’янщини внесли зміни до низки програм та районного бюджету на 2015 рік

14 грудня 2015, 14:13
Депутати Кам’янщини внесли зміни до низки програм та районного бюджету на 2015 рік11 грудня 2015 року голова районної ради Сергій Сундуков провів друге пленарне засідання позачергової сесії районної ради VIІ скликання. У роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Сергій Воронов, заступник голови райдержадміністрації Віталій Коваленко, помічник народного депутата Сергія Рудика Микола Кутовий, керівники правоохоронних органів та представники засобів масової інформації району.

Депутати одноголосно затвердили Регламент Кам’янської районної ради сьомого скликання, положення про постійні комісії та положення про президію районної ради.

Заслухали начальника фінансового управління райдержадміністрації Ольгу Гвоздик про виконання районного бюджету за 9 місяців 2015 року та внесли зміни до районного бюджету на 2015 рік.

Взяли до відома звіт начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Лєни Тіхонової. Внесли зміни до районних програм, а саме: зайнятості населення Кам’янського району на період до 2017 року; функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2015 рік; забезпечення правопорядку в районі на 2011-2015 роки.

У ході сесії затверджено технічну документацію із нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,7000 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, що розташована на адмінтериторії Жаботинської сільської ради за межами населеного пункту.

Також схвалено два звернення депутатів районної ради до голови Верховної Ради України: щодо особливостей фінансування у 2016 році видатків бюджетних установ по закладах освіти та культури Кам’янського району та щодо недоцільності внесення запропонованих законопроектом змін до податкового законодавства в частині оподаткування сільськогосподарських товаровиробників.

На завершення сесії депутати затвердили план районної ради на І квартал 2016 року.

Всі пропозиції та зауваження, висловленні депутатами районної ради під час обговорення питань порядку денного, були враховані при схваленні рішень.