Керівництво області вшанувало пам\'ять визволителів Черкас

14 грудня 2015, 17:56
Керівництво області вшанувало пам'ять визволителів Черкас14 грудня 2015 року у Черкасах відбувся мітинг з нагоди 72-ої річниці визволення міста від гітлерівських загарбників.

У заходах взяли участь голова обласної ради Олександр Вельбівець, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, депутати обласної ради, керівники управлінь та структурних підрозділів центральних виконавчих органів влади, представники ветеранських організацій, воїни АТО, курсанти Навчального центру прикордонної служби України, що в Оршанці, громадськість міста, молодь.

Біля Стели Героїв, де заплановано було провести мітинг, святкового настрою присутнім додавала музика: урочисто і бадьоро лунали пісні воєнних і повоєнних часів та сучасні на патріотичну тематику. Керівництво області вшанувало пам'ять визволителів Черкас

З нагоди славної річниці громаду привітали міський голова Анатолій Бондаренко і голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

Зі спогадами про відвагу і героїзм визволителів виступив учасник бойових дій, кавалер п’яти бойових орденів і багатьох медалей, полковник у відставці Василь Попович.

Від нащадків славних захисників Вітчизни виступив учасник АТО Олексій Колісник. Він запевнив, що справа прадідів у надійних руках. Вони також мужньо боронять рідну землю від посягань російських агресорів і їхніх поплічників – сепаратистів.
Керівництво області вшанувало пам'ять визволителів Черкас
На завершення мітингу присутні поклали квіти до Стели Героїв, а потім пішою ходою попрямували до Пагорба Слави, де також на знак пам’яті про подвиг визволителів поклали живі квіти.

Надалі урочистості перемістилися до обласної філармонії. Тут на ветеранів, гостей і всіх бажаючих чекав святковий концерт.