Депутати Жашківської районної ради на сесії прийняли рішення з 28 питань

29 грудня 2015, 12:15
Депутати Жашківської районної ради на сесії прийняли рішення з 28 питань25 грудня 2015 року під керівництвом голови районної ради Максима Салія проведено третю сесію районної ради сьомого скликання.

У роботі пленарного засідання взяли участь голова РДА Сергій Бойко, заступник голови районної ради Людмила Мазур, представники підприємств, установ, організацій, ЗМІ.

На початку пленарного засідання обранцям району вручено посвідчення та значки депутатів районної ради.

Загалом було розглянуто 28 питань порядку денного. Розглядались питання комунальної власності та земельних відносин.

Крім того, депутати затвердили районний бюджет на 2016 рік та внесли зміни до рішення районної ради від 27.01.2015 року №34-2/VІ «Про районний бюджет на 2015 рік». З цих питань інформувала начальник фінансового управління РДА Галина Загребельна.

Депутати проголосували за звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної ради України щодо розгляду та внесення змін до Податкового кодексу України та Бюджетного кодексу України.

Із питанням про призначення директора комунального підприємства Жашківська телерадіокомпанія «Жасмін» присутніх ознайомила головний спеціаліст районної ради з питань управління районною комунальною власністю бюджету, соціально-культурного розвитку району Людмила Коваль, яка повідомила, що до районної ради надійшло три заяви на цю посаду.

За результатами голосування директором Жашківської ТРК «Жасмін» більшістю голосів було обрано Таїсію Вікторук.

Також затверджено ряд програм, зокрема: економічного і соціального розвитку Жашківського району на 2016 рік, районну цільову соціальну програму протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки, організації та фінансування громадських та інших робіт тимчасового характеру у 2016-2017 роках, розвитку культури на 2016 рік.

Ними продовжено терміни дії контрактів з головою районного фізкультурно-спортивного клубу «Колос» та директором районної дитячо-юнацької спортивної школи.

Було також заслухано інформацію начальника Жашківського відділення Уманського відділу Головного управління Національної поліції в Черкаській області Романа Ражева та керівника Жашківського відділу Уманської місцевої прокуратури Олександра Скрипника про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Жашківського району за 2015 рік.