Проведено сесію Корсунь-Шевченківської районної ради

29 грудня 2015, 17:10
Проведено сесію Корсунь-Шевченківської районної ради29 грудня 2015 року відбулося друге пленарне засідання 2-ої позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Валерій Заболотній.

У роботі сесії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, міський, селищний, сільські голови і представники засобів масової інформації.

На розгляд сесії було внесено 5 питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.Проведено сесію Корсунь-Шевченківської районної ради

Основним питанням порядку денного було питання про районний бюджет на 2016 рік, яке викликало жваве обговорення.

В ході роботи було внесено зміни до рішення районної ради про утворення і обрання постійних комісій районної ради; до рішення районної ради щодо визнання спільною власністю територіальних громад району земельної ділянки та надання в довгострокову оренду земельної ділянки; погоджено звернення громадян щодо надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету, затверджено розпорядження районної державної адміністрації.

Також депутати розглянули лист райдержадміністрації щодо закріплення депутатів районної ради за дітьми-сиротами Корсунь-Шевченківського району.

З усіх питань порядку денного чергової сесії були прийняті відповідні рішення.