Сесія Городищенської районної ради внесла зміни до складу президії, затвердила бюджет та ухвалила рішення з інших питань

29 грудня 2015, 17:30
Сесія Городищенської районної ради внесла зміни до складу президії, затвердила бюджет та ухвалила рішення з інших питань29 грудня 2015 року відбулася сесія Городищенської районної ради, яку провела голова ради Інна Ус.

В роботі сесії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Скринник, сільські голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб, комунальних закладів і установ району, представники відділень прокуратури та Національної поліції, засобів масової інформації.

У ході пленарного засідання депутати внесли зміни до складу президії районної ради, включивши до її складу керівників депутатської фракції «ВО «Батьківщина» та депутатської групи «Законність і справедливість» та затвердили структуру, чисельність та витрати на утримання виконавчого апарату районної ради та працівників, які здійснюють господарське обслуговування районної ради.

При розгляді блоку питань комунальної власності депутати ради затвердили зміну назв, статутні документи прийнятих до спільної власності територіальних громад району дошкільного навчального закладу та центру культури і мистецтв с. Валява.

Крім того, згідно подань відділу освіти та сектору культури райдержадміністрації продовжено трудові відносини з укладенням строкових угод до кінця 2020 року із керівниками закладів, установ, підприємств комунальної власності районної територіальної громади.

Враховуючи звернення виконавчого комітету Цвітківської селищної ради, сесія виділила грошову допомогу учаснику АТО, жителю смт. Цвіткове.

Головним здобутком позачергового пленарного засідання стало затвердження бюджету району на 2016 рік, якому передувала кропітка спільна робота головних розпорядників бюджетних коштів, фінансового управління та колегії районної державної адміністрації, комісії з питань бюджету, фінансів, інвестиційної та регуляторної політики районної ради.