Олександр Вельбівець взяв участь у підсумковій нараді та привітав колектив комунального підприємства обласної ради з Новим роком та Різдвом Христовим

30 грудня 2015, 16:03
Олександр Вельбівець взяв участь у підсумковій нараді та привітав колектив комунального підприємства обласної ради з Новим роком та Різдвом Христовим30 грудня 2015 року голова обласної ради Олександр Вельбівець взяв участь у підсумковій нараді за результатами роботи у 2015 році комунального підприємства «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» обласної ради.

Відкриваючи її, директор підприємства Валерій Височин зазначив, що такі наради в колективі проводяться традиційно. На них підбиваються підсумки роботи за минулий рік, обговорюються проблеми, що їх необхідно буде вирішувати у наступному році, визначаються шляхи усунення тих чи інших перешкод для вдосконалення роботи, а також відзначаються кращі працівники колективу. Олександр Вельбівець взяв участь у підсумковій нараді та привітав колектив комунального підприємства обласної ради з Новим роком та Різдвом Христовим

Коротко аналізуючи діяльність, Валерій Петрович повідомив, що у році, який минає, колектив досяг певних успіхів. Найперше, не лише закріпив торішні фінансово-господарські показники, спрацювавши з прибутками, а у загальнодержавному рейтингу за видом діяльності, що його проводить організаційний Комітет Національного бізнес-рейтингу спільно з Міжнародним рейтинговим союзом Національних бізнес-рейтингів та Науково-інформаційним центром статистичних досліджень, КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» Черкаської обласної ради вибороло золото, посівши перше місце в області серед комунальних підприємств галузі (а їх біля 300) та сьоме місце в Україні із десяти «золотих». Таку високу оцінку своєї діяльності колектив удостоївся вперше за всю історію.

Голова обласної ради Олександр Вельбівець, вручаючи Національний сертифікат, що підтверджує результати ранжування суб’єктів господарської діяльності України, привітав колектив із здобутками в роботі та визнанням їх праці на всеукраїнському рівні.Олександр Вельбівець взяв участь у підсумковій нараді та привітав колектив комунального підприємства обласної ради з Новим роком та Різдвом Христовим

Окрім того, він додав, що йому особливо приємно, що це колектив обласної ради. Колектив, який займається господарською діяльністю, але, головне, своїми послугами створює затишок та забезпечує порядок у будівлі і прилеглій до Будинку рад території.

– Ваша праця нібито й непомітна. Це коли забезпечується чистота, підтримується порядок. Та саме по цьому і створюється враження у людей, які відвідують адмінбудівлю, формується позитивний імідж і про владу, і про область в цілому, – підкреслив Олександр Іванович. – Ви постійно створюєте гарний настрій для роботи і за це висловлюю вам щиру вдячність.

Олександр Вельбівець взяв участь у підсумковій нараді та привітав колектив комунального підприємства обласної ради з Новим роком та Різдвом ХристовимОлександр Вельбівець відзначив ряд працівників комунального підприємства Почесними грамотами обласної ради і привітав усіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Голова обласної ради запевнив, що діяльність підприємства буде ним всіляко підтримуватися, він докладатиме зусилля для того, щоб і в 2016 році господарсько-фінансова діяльність поліпшувалася.

У роботі наради взяла участь також голова обкому профспілки працівників державних установ Катерина Кучугурна, яка вручила відзнаки ряду працівників, а директору підприємства – символічний оберіг.
Олександр Вельбівець взяв участь у підсумковій нараді та привітав колектив комунального підприємства обласної ради з Новим роком та Різдвом Христовим
Нагороди, пам’ятні сувеніри та премії отримали й інші працівники відповідно до наказу директора комунального підприємства.

На завершення урочистого заходу присутні зробили пам’ятне фото біля новорічної ялинки.