Проведено сесію Тальнівської районної ради

01 лютого 2016, 11:12
Проведено сесію Тальнівської районної ради29 січня 2016 року відбулась чергова сесія районної ради, яку вела голова районної ради Валентина Любомська. В роботі сесії взяли участь помічники народних депутатів України Г.Б.Бобова, В.М. Ничипоренка та депутати обласної ради Володимир Копійченко і Олександр Юрченко.

На початку засідання присутні вшанували пам\'ять подвигу українських юнаків, які героїчно боронили Вітчизну у бою під Крутами в січні 1918 року та пам\'ять загиблих українських військовослужбовців та мирних жителів в зоні проведення АТО хвилиною мовчання.

Потім голова районної ради Валентина Любомська та перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка вручили депутатам районної ради Гудзенку С.А., Скіченку М.Д., Пасєці О.Д., Тульчинському С.Б., Марченку В.Г., Терещуку І.К., Пашковському Ю.В. подяки командування та особового складу повітряно-десантної бригади Збройних Сил України, яка виконує військові завдання в зоні АТО, за допомогу та громадянську позицію, що дозволило зберегти здоров’я та життя військовослужбовців. Також висловлено подяку голови обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України депутатам Тальнівської районної ради за розуміння, діловий підхід, оперативність та позитивну реакцію на звернення щодо виділення коштів для виплати індексації та матеріальної допомоги на оздоровлення працівникам центральної районної лікарні.

В ході розгляду питань порядку денного депутати районної ради затвердили Програму соціально-економічного та культурного розвитку району.

Ними внесено зміни до районного бюджету на 2016 рік, утворено президію районної ради і затверджено її склад.

На сесії схвалено програми реформування житлово-комунального господарства в Тальнівському районі на 2016-2020 роки; правової освіти населення Тальнівського району на 2016-2020 роки; «Призовна дільниця» на 2016 - 2020 роки»; протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2016-2018 роки та внесено зміни до одинадцяти районних програм.

Також депутатами затверджено Порядок забезпечення пільгових категорій населення району пільгами на проїзд в межах району, план заходів та кошторис витрат з реалізації у 2016 році програми організаційного і технічного забезпечення здійснення заходів щодо утримання та використання об’єктів спільної власності територіальних громад сіл і міста району на 2016-2020 роки, структуру, чисельність, кошторис витрат, штатний розпис виконавчого апарату районної ради та оплату праці голови районної ради в 2016 році.

Враховуючи результати обговорення затверджено 27 технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в адмінмежах Білашківської, Тальянківської, Кобриново-Гребельської, Соколівоцької, Лащівської, Мошурівської, Онопріївської, Лоташівської, Колодистенської, Романівської сільських рад.