Проведено збори представників регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування

02 лютого 2016, 17:16
Проведено збори представників регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування2 лютого 2016 року проведено загальні збори повноважних представників Черкаського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад». Відкрив та вів засідання голова обласної ради Олександр Вельбівець.

На початку роботи голова коротко поінформував про діяльність Української асоціації районних та обласних рад та нагадав, що рішенням Правління асоціації від 20 травня 2011 року було утворено регіональне відділення Асоціації в Черкаській області, членами якої є всі 20 районних рад Черкащини.

Збори повноважних представників, враховуючи зміни, що відбулися після виборів місцевих органів влади у жовтні 2016 року, на своєму засіданні розглянули насамперед організаційні питання, а саме: вибори голови і заступника голови регіонального відділення Української Асоціації районних та обласних рад в Черкаській області та визначення кандидатур до складу Правління Української асоціації районних та обласних рад.Проведено збори представників регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування

В ході розгляду першого питання було запропоновано та учасники підтримали обрання головою регіонального відділення Асоціації Олександра Вельбівця, а заступником голови регіонального відділення Асоціації голову Городищенської районної ради Інну Ус.

Потім представники рад перейшли до визначення кандидатур до складу Правління Української асоціації районних та обласних рад.

За спільної згоди повноважні представники прийняли рішення і рекомендували до складу Правління асоціації кандидатури Олександра Вельбівця – від обласної ради та Інни Ус – від районних рад.