Депутати Черкаської районної ради на сесії голосували поіменно

11 квітня 2016, 12:32
Депутати Черкаської районної ради на сесії голосували поіменно8 квітня 2016 року в залі засідань Черкаської районної ради відбулося пленарне засідання п\'ятої сесії районної ради VIІ скликання, яке провів голова районної ради Олексій Собко.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради Костянтин Омаргалієв, керівники правоохоронних органів, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови, представники засобів масової інформації та громадськість району.

На початку роботи сесії Олексій Собко привітав депутатів районної ради із днем народження, який вони відзначали в міжсесійний період.

Депутати обговорили та підтримали внесення змін до районного бюджету на 2016 рік. Інформуючи з цього питання, начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Шокот відзначила,що фінансовий ресурс районного бюджету у сумі 2695,579 тис.грн. (вільний залишок коштів районного бюджету, який склався станом на 1 січня 2016 року) розподілені таким чином:
- видатки споживання загального фонду – 429,979 тис.грн;
- передано видатків розвитку із загального фонду до бюджету розвитку(спеціального фонду) – 2265,6 тис.грн.

Також присутніх поінформували щодо виконання ряду районних програм: про «Програму економічного і соціального розвитку Черкаського району на 2015 рік»; про внесення змін до «Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Черкаського району на 2011-2015 роки»; про «Районну програму «Про організацію громадських робіт на 2015-2017 роки»»; про «Районну Програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки» у 2015 році.Депутати Черкаської районної ради на сесії голосували поіменно

На сесії депутати затвердили ряд районних програм: комплексну програму функціонування та розвитку районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення районного матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2016-2017 роки, районну програму «Шкільний автобус» на 2016-2020 роки, Програму розвитку загальної середньої освіти Черкаського району на 2016-2020 роки.

Розглянуто проекти рішень із затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та ряд питань, що стосуються майна районної комунальної власності.

Схвалено звернення депутатів Черкаської районної ради щодо подій, які відбулися 30,31 березня та 1 квітня в Червонослобідській сільській раді, до прокуратури Черкаської області та до Головного управління Національної поліції в Черкаській області, яке озвучила депутат районної ради Ольга Буднікова.

Всі питання, що були внесенні на розгляд сесії, приймалися в режимі поіменного голосування.