Проведено позачергову сесію Смілянської районної ради

03 червня 2016, 19:54
Проведено позачергову сесію Смілянської районної ради3 червня 2016 року проведено позачергову дев’яту сесію Смілянської районної ради сьомого скликання. Вів засідання її голова Володимир Грошев.

До порядку денного сесії було внесено шість питань. Перед пленарним засіданням їх попередньо було розглянуто профільними постійними комісіями районної ради.

В ході роботи депутатами внесено зміни до районного бюджету на 2016 рік, прийнято звернення до вищих органів влади України – щодо тарифної політики уряду та соціального захисту населення, а також до суб’єктів землекористування, правоохоронних та владних органів щодо попередження виникнення конфліктних ситуацій в районі з питань земельних відносин.

При розгляді звернення щодо питань землекористування, яке було зумовлено конфліктною ситуацією в с.Плескачівка та набуло широкого резонансу, було заслухано Плескачівського сільського голову, керівника навчально-військового центру «Патріот» Овчаренка В.С, керівника ГО «Територія гідності» Голубця С.В., представників ініціативної групи жителів с.Плескачівка, голову райдержадміністрації Колісника А.В., виступи окремих депутатів. Напрацьовано шляхи виходу із ситуації, що склалась.

На завершення роботи депутати розглянули організаційне питання та затвердили дві технічних документації з визначення нормативної грошової оцінки земельних ділянок.