Олександр Вельбівець привітав учасників Всеукраїнської наради з питань водопровідно-каналізаційного господарства

23 червня 2016, 16:29
Олександр Вельбівець привітав учасників Всеукраїнської наради з питань водопровідно-каналізаційного господарства23 червня 2016 року Українська асоціація підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія» проводить нараду, на якій передбачено обговорити проблеми галузі, в тому числі ті, що стосуються сфери житлово-комунального господарства, надання та оплати послуг, підвищення їх якості, врегулювання тарифів тощо.

У нараді беруть участь заступники голів облдержадміністрацій, директори департаментів житлово-комунального господарства облдержадміністрацій, директори комунальних підприємств з водопостачання та водовідведення ряду міст, спеціалісти інших департаментів, до функцій яких належить вирішення питань, внесених до порядку денного.

Олександр Вельбівець привітав учасників Всеукраїнської наради з питань водопровідно-каналізаційного господарстваУчасників Всеукраїнської наради привітав голова обласної ради Олександр Вельбівець. Звертаючись до присутніх, він сказав, що зібрання є актуальним в питанні соціально-економічного розвитку держави, адже ситуація із означених питань не проста. Це можна спостерігати і на Черкащині.

«Сьогодні на нараді присутні фахівці та спеціалісти, які, сподіваюся, підкажуть шляхи виходу із ситуації. Знаю, що за результатами вашої роботи будуть прийняті відповідні рішення. Ми готові будемо прислухатися до них та всіляко підтримувати. Від себе додам, що часто вирішення проблем впирається у обмеженість або відсутність коштів. У цьому сенсі варто краще співпрацювати з Державним фондом регіонального розвитку. Але для цього необхідно нам, на місцях, готувати якісні проекти», – наголосив Олександр Вельбівець та побажав учасникам наради конструктивної роботи та гарних вражень від перебування на Черкащині.

В роботі Всеукраїнської наради бере участь заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк.