Проведено восьму позачергову сесію Тальнівської районної ради

22 липня 2016, 19:59
Проведено восьму позачергову сесію Тальнівської районної ради22 липня 2016 року відбулася восьма позачергова сесія районної ради, яку провела її голова Валентина Любомська. В роботі сесії взяли участь депутати обласної ради Олексій Юрченко, Анатолій Підгорний та голова райдержадміністрації Василь Клименко.

Перед початком сесії, депутати та присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих бійців і мирних жителів, які загинули в зоні проведення АТО та колишнього депутата районної ради Шевченка М. В.

Враховуючи пропозиції, внесені на засіданнях профільних постійних комісій та президії, затверджено порядок денний сесії.

Прийнято рішення з питань: про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2015 № 2-4/УІІ «Про районний бюджет на 2016 рік» зі змінами; про внесення змін до регламенту Тальнівської районної ради; про внесення змін до рішення районної ради від 26.11.2015 № 1-4/VII «Про утворення постійних комісій районної ради, обрання їх голів та персонального складу; про внесення змін до Статутів комунальних закладів культури; про надання в оренду частини приміщення адмінбудівлі; про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок; про надання дозволу відділу освіти Тальнівської районної державної адміністрації на списання з балансу матеріальних цінностей; про затвердження Положення районного центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів Тальнівської районної ради в новій редакції; про надання дозволу на тимчасове експонування музейної колекції; про звернення до Кабінету Міністрів України стосовно встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на електроенергію.

Про хід проведення інвентаризації стану використання земель комунальної та державної власності в адмінмежах сільських рад району та надання пільг учасникам АТО інформував голова райдержадміністрації Василь Клименко.

На завершення Валентина Любомська подякувала всім за плідну активну роботу при підготовці та проведенні сесії, привітала із наступаючими святами. І звернулася з проханням до депутатів долучитися до заходів з нагоди 25-ї річниці Незалежності України, які будуть проходити в населених пунктах району.