Депутати Чорнобаївської районної ради провели позачергову сесію

16 серпня 2016, 14:49
Депутати Чорнобаївської районної ради провели позачергову сесію12 серпня 2016 року відбулося засідання десятої (позачергової) сесії Чорнобаївської районної ради, яке провів її голова Григорій Зінченко.

У її роботі взяли участь голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда, почесний голова Незалежної асоціації сільськогосподарських товаровиробників, Заслужений працівник сільського господарства Петро Душейко, заступник начальника з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг Служби автомобільних доріг у Черкаській області Геннадій Андреєв, сільські та селищний голови, окремі керівники установ та організацій району, а також представники місцевих засобів масової інформації.

Депутати Чорнобаївської районної ради провели позачергову сесіюНа розгляд сесії було винесено п’ять питань, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо було розглянуто на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Депутати прийняли програму підтримки місцевого самоврядування у Чорнобаївському районі на 2016-2020 роки, внесли зміни до рішення районної ради від 29 грудня 2015 року №3-12/VІІ «Про районний бюджет на 2016 рік» та підтримали звернення депутатів Черкаської обласної ради до Голови Верховної Ради України А. В. Парубія та Прем’єр-міністра України В. Б. Гройсмана щодо реформування сільськогосподарського землекористування.

Окрім цього, депутати розглянути питання щодо перейменування Комінтернівської сільської ради на Привітненську сільську раду та ввели з 01.09.2016 додаткові штатні одиниці (водіїв) в Лукашівський НВК та Іркліївську ЗОШ І-ІІІ ступенів.