Олександр Вельбівець: Кожен із нас особисто відповідальний за долю рідної країни

24 серпня 2016, 13:18
Олександр Вельбівець: Кожен із нас особисто відповідальний за долю рідної країниСьогодні українці в кожному куточку нашої держави, і далеко за її межами, святкують найвеличніше національне свято – 25-ту річницю проголошення незалежності України.

Для кожного із нас це день гордості і патріотизму, символ свободи та єдності українського народу. Адже лише чверть століття тому здійснилася мрія багатьох поколінь про незалежну, соборну і вільну Україну.

Довгих шість століть наша нація здобувала незалежність і соборність для рідної країни. Цей шлях ніколи не був легким. І до сьогодні ми продовжуємо відстоювати право визначати власну долю і майбутнє нашої Батьківщини. Саме військові дії на сході не дозволяють нам до цього часу в повній мірі забезпечувати й гарантувати сталий соціально-економічний розвиток держави.

Проте, незважаючи на всі складнощі, головне й визначальне випробування ми витримали – ми зберегли нашу єдність. І я щиро вірю, що свобода і цілісність України навіки залишиться непорушною. Адже сьогодні там – на передовій – захищають нас і наші родини незламні і щирі патріоти країни, борці за її майбутнє.

Будьмо ж відповідальними, творімо свою Україну такою, щоб наші діти та внуки могли гордитися нею, живучи в мирі, гармонії та достатку.

Щиро зичу кожній черкаській родині, щоб цей двадцять п’ятий День народження рідної країни ствердив наші здобутки, додав сил у боротьбі та впевненості у спільній перемозі. Нехай віра й надія ніколи не полишають нас, а нові звершення додають наснаги.

Слава Україні та її народові!

Хай береже нас Господь!