Депутати Шполянської районної ради провели сесію

25 серпня 2016, 18:27
Депутати Шполянської районної ради провели сесію25 серпня 2016 року проведено пленарне засідання дев\'ятої сесії Шполянської районної ради , яке вів її голова Олександр Кузуб.

У роботі пленарного засідання взяв участь голова райдержадміністрації Володимир Потапенко, міський та сільські голови, представники громадських організацій, начальники управлінь та відділів РДА, керівники установ, підприємств та організацій, представники засобів масової інформації, громадськість.

Одним з перших на пленарному засіданні розглянуто питання про внесення змін до районного бюджету, з яким присутніх ознайомила начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Голуб.

Депутати Шполянської районної ради провели сесіюКрім того, було внесено зміни до Програми \"Інформаційно-аналітична система \"Місцеві бюджети на 2016-2018 роки\" та до районної Програми соціального захисту населення Шполянського району на 2016-2020 роки та до Статуту Матусівської ДЮСШ.

Депутати підтримали проекти рішень і надали дозвіл на заміну призначення використання об\'єкта комунальної власності; надали дозвіл Шполянській ЦРЛ на списання майна районної комунальної власності, а також відділу освіти РДА – на списання майна районної комунальної власності.

Окрім того, вони затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок СТОВ \"Іскрене\" та технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ФГ \"Іщенко А.Б.\".

Народні обранці не підтримали розгляд питання на сесії \"Про об\'єкт незавершеного будівництва \"Акушерський корпус райлікарні в м. Шпола\".