Сесія Чигиринської районної ради, крім питань забезпечення життєдіяльності району, заслухала звіти керівника місцевої прокуратури та головного лікаря

29 серпня 2016, 12:47
Сесія Чигиринської районної ради, крім питань забезпечення життєдіяльності району, заслухала звіти  керівника місцевої прокуратури та головного лікаря26 серпня 2016 року голова Чигиринської районної ради Валентина Алєксєєвець провела чергову дев’яту сесію районної ради.

В її роботі взяли участь депутат обласної ради Павло Захарцев, керівник Смілянської місцевої прокуратури Олександр Курбет, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, підприємств, установ і організацій та сільські голови району.

Всі питання порядку денного попередньо були розглянуті на засіданні президії районної ради, а тому депутати затвердили їх та перейшли до обговорення.

Сесія Чигиринської районної ради, крім питань забезпечення життєдіяльності району, заслухала звіти  керівника місцевої прокуратури та головного лікаряВ ході засідання вони заслухали інформацію керівника Смілянської місцевої прокуратури про стан боротьби зі злочинністю та додержання законності на території Чигиринського району за шість місяців 2016 року та прийняли її до відома.

Прозвітував перед депутатами і головний лікар Чигиринської центральної районної лікарні Ігор Огиренко щодо використання майна спільної власності територіальних громад Чигиринського району у 2015 році.

Також на пленарному засіданні було внесено зміни до районного бюджету на 2016 рік, доповнення до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки та зміни і доповнення до програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Чигиринському районі на 2016-2017 роки.

Окрім того, депутати прийняли рішення щодо надання матеріальної допомоги на лікування тяжкохворим дітям та підготували і ухвалили звернення до Міністерства охорони здоров’я України з приводу лікування жителя Чигиринського району за рахунок коштів Державного бюджету.

На завершення було опрацьовано та прийнято ряд питань управління комунальним майном.