Тальнівщина попрощалась з загиблим героєм АТО

31 серпня 2016, 21:30
Тальнівщина попрощалась з загиблим героєм АТО31 серпня 2016 року Тальнівщина попрощалась з 20-тирічним героєм АТО Івченком Василем Васильовичем, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

Провести тіло захисника в останню путь зібралося більше тисячі тальнівців.

Попрощатись з загиблим воїном прибули голова районної ради Валентина Любомська, голова райдержадміністрації Василь Клименко, колишні військовослужбовці АТО, воїни-афганці, прикордонники, побратими, односельці, представники багатьох територіальних громад району, громадських організацій.

Тальнівщина попрощалась з загиблим героєм АТОПрисутні ставали на коліна, проводжаючи домовину із тілом покійного до місця вічного спочинку на кладовищі в с.Папужинці. Люди не стримували сліз. Та ними не залити горе матері – Ірини Леонідівни, яка виховала справжнього патріота.

У березні цього року Василь підписав контракт зі Збройними силами України. Військову справу опановував у підготовчій частині «Десна», де його хотіли залишити інструктором. Та хлопець не захотів відсиджуватися в теплій казармі і попросився на схід, захищати рідну землю.

Тальнівщина попрощалась з загиблим героєм АТО28 серпня 2016 року в Донецькій області неподалік міста Бахмут його було смертельно поранено під час мінометного обстрілу наших позицій російськими найманцями.

За упокій загиблого відправили панахиду. Траурну колону з прахом Василя Івченка супроводжували словами, що вкарбувалися навіки в серця українців: «Слава Україні! Героям слава!», «Герої не вмирають! »

Вічна пам\'ять Герою, Патріоту, Захиснику!