Депутати Монастирищенської районної ради розглянули низку актуальних питань та розірвали контракт з головним лікарем

30 листопада 2016, 12:39
Депутати Монастирищенської  районної ради розглянули низку актуальних питань та розірвали контракт з головним лікарем29 листопада 2016 року проведено засідання одинадцятої сесії Монастирищенської районної ради, яке розпочав та вів голова районної ради Микола Орендарчук. В роботі пленарного засідання взяли участь 23 депутати.

На порядок денний внесено 13 питань, які попередньо було розглянуто на спільному засіданні президії та комісій районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Олег Недогода, депутат обласної ради Леся Онищак, голови територіальних громад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації району.

На початку роботи голова районної ради привітав депутата районної ради Михайла Возного з ювілейним днем народження та вручив вітальну адресу.

Депутати Монастирищенської  районної ради розглянули низку актуальних питань та розірвали контракт з головним лікаремВ ході засідання депутати заслухали інформацію Уманської місцевої прокуратури про результати діяльності на території Монастирищенського району за 6 місяців 2016 року та депутатський запит депутата районної ради А.В. Онищук щодо надання допомоги у придбанні вікон для утеплення частини Шарнопільського НВК, в якому розміщено дошкільну установу.

Крім того, депутати внесли зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2016 рік».

Одним із питань начальник районного відділу освіти Тетяня Ганжала проінформувала про внесення змін у статути кількох закладів освіти району щодо їх юридичних адрес.

Серед іншого на сесії розглянуто низку питань управління майном комунальної власності.

У ході сесії депутати проголосували за розірвання контракту з головним лікарем Монастирищенської центральної районної лікарні Чуйком В.П.

На пленарному засіданні депутати внесли зміни до рішення районної ради про надання частини щорічної основної відпустки голові районної ради.

З усіх питань, внесених до порядку денного одинадцятої сесії районної ради, прийнято відповідні рішення.