Працівники місцевого самоврядування Тальнівщини відсвяткували професійне свято

08 грудня 2016, 17:06
Працівники місцевого самоврядування Тальнівщини відсвяткували професійне свято7 грудня 2016 року, на запрошення керівництва Тальнівського району, голова обласної ради Олександр Вельбівець взяв участь в урочистих з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні та привітав працівників сфери із професійним святом.

На початку було покладено квіти до погруддя видатному українському поету і письменнику Тарасу Шевченку, до пам’ятника борцям за волю України, гетьманам – Богдану Хмельницькому, Петру Дорошенку, Івану Мазепі та Байді Вишневецькому та до пам’ятника захисникам України і Героям Небесної Сотні.

Із вітальним словом до присутніх звернулася голова районної ради Валентина Любомська. Вона, зокрема, зазначила, що дата обрана не випадково, адже саме цього дня 1990 року схвалено «Закон про місцеве самоврядування».Працівники місцевого самоврядування Тальнівщини відсвяткували професійне свято

– Це свято не лише депутатів і тих, хто працює в органах місцевого самоврядування, а й усіх громадян України, бо вони також зацікавлені в розвитку самоврядування… Самоврядні органи району сьогодні це чималий загал професіоналів, народних обранців, кому люди довірили через представницькі органи вирішувати питання місцевого значення, що відіграють вирішальну роль у розвитку міста та сіл, забезпеченні їх життєдіяльності, – сказала Валентина Олександрівна.

Окремі слова поваги були адресовані ветеранам місцевого самоврядування, кому громада довіряла протягом багатьох років вирішення життєво важливих питань.

Працівники місцевого самоврядування Тальнівщини відсвяткували професійне святоУ ході урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять колишніх колег-депутатів та загиблих земляків, які з честю виконали свій військовий обов’язок, захищаючи кордони рідної країни, мир і спокій своїх земляків.

Слова подяки за самовіддану працю і розвиток рідного краю працівникам самоврядних органів висловив голова обласної ради Олександр Вельбівець. Він також вручив нагороди: почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України» – директору ТОВ «Промінь АА», депутату районної ради п’яти скликань Миколі Скіченку та Почесну відзнаку «За заслуги перед Черкащиною» – керуючому справами виконавчого апарату районної ради Віталію Карпуку.

Учасників зібрання зі святом також привітали голова райдержадміністрації Василь Клименко та заступник військового комісара Тальнівського районного військового комісаріату Петро Закревський.

Працівники місцевого самоврядування Тальнівщини відсвяткували професійне святоТрадиційно підведено підсумки районного конкурсу на кращу територіальну громаду. Подяками райдержадміністрації та районної ради за активну роботу з реалізації делегованих державою повноважень відзначено міську та ряд сільських рад. За сумлінну й відповідальну депутатську діяльність, активну громадянську позицію вручені Подяки головам депутатських фракцій районної ради. Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджені працівники органів місцевого самоврядування району.

Завершились урочистості святковим концертом.

Після заходів голова обласної ради Олександр Вельбівець, голова районної ради Валентина Любомська та голова райдержадміністрації Василь Клименко поклали квіти до пам’ятника захисникам України і Героям Небесної Сотні.