Позачергова сесія відзначилася двома подіями: затверджено обласний бюджет на 2017 рік і передано на баланс обласної лікарні закінчений будівництвом перинатальний центр

23 грудня 2016, 16:53
Позачергова сесія відзначилася двома подіями: затверджено обласний бюджет на 2017 рік і передано на баланс обласної лікарні закінчений будівництвом перинатальний центр23 грудня 2016 року голова обласної ради Олександр Вельбівець провів позачергову сесію обласної ради.

В ході обговорення порядку денного, окрім питання «Про обласний бюджет на 2017 рік», було внесено ще два: «Про передачу об’єкта комунальної власності», а також за пропозицією від громадських організацій – «Про звернення до в.о. начальника Держгеокадастру України Цвяха О.М.» щодо недоліків у діяльності структурних підрозділів в Черкаській області, в тому числі, з питань виділення землі атовцям.

Розгляд питань якраз розпочали з останнього, щоб не затримувати представників громадських організацій. Після озвучення тексту звернення депутати голосуванням підтримали його.

Позачергова сесія відзначилася двома подіями: затверджено обласний бюджет на 2017 рік і передано на баланс обласної лікарні закінчений будівництвом перинатальний центрОбговоренню проекту головного обласного кошторису на 2017 рік депутати приділили значно більше часу, хоча попередньо проект документа розглядали на спільному засіданні постійних комісій обласної ради.

Інформувала присутніх директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко.

З пропозиціями та зауваженнями виступили як голова постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Світлана Легойда, депутати Олександр Лошков, Сергій Воронов, Олег Баштан, Валентина Коваленко, Володимир Зуєнко, Юрій Ботнар, Олександр Федорук та інші.

В ході голосування обласний бюджет на 2017 рік затверджено. Проект рішення підтримали 56 депутатів.

Позачергова сесія відзначилася двома подіями: затверджено обласний бюджет на 2017 рік і передано на баланс обласної лікарні закінчений будівництвом перинатальний центрБільшістю голосів також підтримано проект, яким обласна рада вирішила передати з балансу Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської облдержадміністрації на баланс КЗ «Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради» закінчений будівництвом об’єкт – перинатальний центр.

На цьому позачергова сесія завершила роботу.