Проведено позачергову сесію Уманської районної ради

29 грудня 2016, 17:15
Проведено позачергову сесію Уманської районної радиГолова Уманської районної ради Оксана Супрунець 28 грудня 2016 року провела засідання 16-ї позачергової сесії районної ради.

У роботі пленарного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Віталій Олійник, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районних закладів та установ і засобів масової інформації.

На початку сесії Оксана Супрунець та Віталій Олійник привітали голову фермерського господарства «Агрофірма «Базис», керівника фракції Аграрної партії України у районній раді Володимира Осадчого з присвоєнням почесного звання «Заслужений працівник сільського господарства України» та вручили йому відповідний нагрудний знак.

Потім Ірина Плетньова, помічник народного депутата України Антона Яценка, передала вітання від народного обранця депутатському корпусу районної ради та представникам районної влади і громадськості.

Також свої новорічні привітання надіслали депутатам районної ради Микола Овчаренко та Валентин Судакевич - депутати обласної ради.

Далі обранці району приступили до розгляду питань порядку денного сесії. Ними одноголосно було ухвалено рішення про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік; затверджено програму \"Пріоритетний розвиток первинної медико-санітарної допомоги населенню району на засадах загальної практики - сімейної медицини на 2017-2021 роки\"; продовжено термін дії контракту з головним лікарем комунального закладу \"Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги\" Уманської районної ради Олександром Новаківським.

Окрім того, на сесії виступила голова Громадської ради при райдержадміністрації Тетяна Чорномаз і привітала депутатів із прийдешнім Новим 2017 роком та Різвом Христовим. Тетяна Олександрівна подякувала депутатському корпусу районної ради за співпрацю й висловила сподівання, що в подальшому їх діяльність буде такою ж злагодженою та ефективною.Проведено позачергову сесію Уманської районної ради

Зі словами привітань із новорічно-різдвяними святами звернувся до обранців району й голова ветеранської організації Анатолій Дем’янчук. Він також висловив прохання, щоб у 2017 році збільшити кошти на фінансову підтримку цієї організації.

На завершення сесії, голова районної ради привітала всіх присутніх із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Зокрема, вона наголосила, що для територіальної громади Уманського району 2016-й був роком наполегливої праці, роком прийняття зважених, хоча далеко не завжди простих рішень, роком знакових подій в державі і в особистому житті кожного громадянина.

– Разом з вами ми змогли реалізувати багато планів і спільних проектів, започаткувати й ряд нових. Тому цьогорічні досягнення стануть твердим підґрунтям для роботи в 2017 році. Нехай щира любов до рідної землі згуртовують нас до спільних дій та корисних справ, – такими словами завершила свою промову Оксана Супрунець.