Ружицького Олександра Антоновича провели в останню путь

20 січня 2017, 15:12
Ружицького Олександра Антоновича провели в останню путь20 січня 2017 року фойє малого сесійного залу Будинку рад – в траурних тонах. Тут відбулося прощання з колишнім головою обласної ради Ружицьким Олександром Антоновичем.

Провести його в останню путь прийшли керівники обласної влади: голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, заступник голови обласної ради Вадим Гайович, багаточисельні представники виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, підприємств та установ, громадських організацій, колишні колеги, друзі, громадяни, які знали і працювали з Олександром Антоновичем у різні часи. До труни з тілом покійного вони принесли власну жалобу, вінки та живі квіти.

На траурному мітингу зі словами співчуття рідним, з глибоким сумом від втрати порядної і доброї людини, виваженого керівника, відповідального і фахового працівника, надійного друга виступили голова ОДА Юрій Ткаченко, генеральний директор ТОВ «АПК «Маїс» Сергій Осадчий, начальник управління агропромислового розвитку ОДА Ігор Колодка, голова Спілки промисловців і підприємців Черкаської області Борис Райков, колишні колеги і друзі, з якими працював на Черкащині, Микола Білоблоцький, Костянтин Ястреб, Валентина Артюх.

Виступаючі відзначали високу компетентність Олександра Антоновича, розуміння високої відповідальності за справу, вболівання за розвиток Черкащини, виняткову скромність і порядність, надійність в дружбі та щирість в особистому спілкуванні.

Прах з тілом Ружицького Олександра Антоновича цього дня захоронено на центральному кладовищі м. Черкаси.