Героя-захисника Віталія Шамрая проводжали в останню путь майже всім містом

02 лютого 2017, 18:16
Героя-захисника Віталія Шамрая проводжали в останню путь майже всім містомМонастирищани попрощалися з військовослужбовцем 72-ї окремої механізованої бригади, снайпером Віталієм Шамраєм, який героїчно загинув внаслідок артилерійського обстрілу зі сторони незаконних збройних формувань «ДНР» в районі «Промзона» міста Авдіївка Донецької області.

Провести Героя в останню путь прийшли і близькі, й зовсім незнайомі із загиблим жителі краю. Також у траурному мітингу взяли участь голова районної ради Микола Орендарчук, голова райдержадміністрації Олег Недогода, районний військовий комісар Сергій Дмитренко, військовослужбовці, трудові колективи установ, організацій та підприємств та просто небайдужі жителі району.

У цей день на знак скорботи за загиблим оголошено День жалоби, оскільки Монастирищина прощається з одним із кращих своїх синів! Пам’ять про його мужність, честь, звитягу та непересічні людські якості назавжди залишиться в серцях рідних, близьких, земляків, бойових побратимів!

Героя-захисника Віталія Шамрая проводжали в останню путь майже всім містомЗ життя пішов молодий чоловік, який міг ще багато доброго зробити для своєї сім’ї та своєї Батьківщини.

Шамрай Віталій Володимирович народився 26 травня 1990 року в м. Монастирище. Закінчивши школу, здобував освіту в Іллінецькому державному аграрному коледжі. Працював в ТОВ «Агровет Атлантик» апаратником виробничої дільниці.

В травні 2016 року був прийнятий на військову службу.

Віталій разом з дружиною Іриною виховував сина Ростиславчика.

Велелюдна траурна процесія пройшла центральною вулицею міста до площі Героїв Майдану, звідки родина супроводжувала Героя в останню путь.

Місцеві священники відслужили траурну панахиду за загиблим.

Вічна пам’ять Герою!