У ході роботи постійних комісій депутати погодили питання для розгляду на черговій сесії обласної ради

22 березня 2017, 19:32
У ході роботи постійних комісій депутати погодили питання для розгляду на черговій сесії обласної ради22 березня 2017 року продовжили роботу постійні комісії обласної ради. В ході роботи депутатами обговорено питання, що вносяться для розгляду на пленарне засідання обласної ради, що відбудеться 24 березня.

Так, комісією з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів рекомендовано розглянути на сесії обласної ради Програму економічного і соціального розвитку Черкаської області на 2017 рік; обласну цільову програму «Призовна дільниця» на 2017-2019 рік; внесення змін до програми розвитку рибного господарства водойм Черкаської області на 2014-2020 роки. Комісія також заслухала інформації про виконання обласної цільової програми «Призовна дільниця» на 2014-2016 роки та обласної програми «Територіальна оборона», затвердила план роботи постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів на 2017 рік.

На засіданні постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини члени постійної комісії розглянули Програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2020 року; інформацію про хід виконання Програми забезпечення правопорядку, запобігання протидії корупції в області на 2016-2020 роки; програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території Черкаської області на період до 2016 року, зі змінами. Також заслухали звіт за 2016 рік про виконання «Стратегії регіонального розвитку Черкаської області на період до 2020 року». Депутати погодили клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України та інше.У ході роботи постійних комісій депутати погодили питання для розгляду на черговій сесії обласної ради

Постійна комісія обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства розглянула і рекомендувала на розгляд сесії ряд профільних питань. Зокрема, Програму економічного і соціального розвитку Черкаської області на 2017 рік. Комісія заслухала хід виконання Програми розвитку та збереження зелених насаджень у населених пунктах області на 2013-2017 роки», виконання обласної цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2016-2020 роки, хід виконання Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Черкаської області на 2011-2015 роки.У ході роботи постійних комісій депутати погодили питання для розгляду на черговій сесії обласної ради

Також депутати обласної ради, що входять до складу цих комісій, заслухали та підтримали внести на розгляд чергової сесії обласної ради звіт про виконання обласного бюджету за 2016 рік та проект змін до обласного бюджету на поточний рік.