Голова облради відзначив зміни після реконструкції сервісного центру МВС

22 березня 2017, 19:38
«Черкаський край», №12, 22 березня 2017 року

Реконструкція приміщення і облаштування нового сервісного центру МВС в обласному центрі стали можливими завдяки співфінансуванню робіт із державного, обласного та міського бюджетів. Разом на ці роботи було витрачено близько 7 мільйонів гривень. Днями голова обласної ради Олександр Вельбівець ознайомився з роботою нещодавно відкритого нового сервісного центру МВС.

Усі відділи нового центру гостю показав в.о. директора центру Володимир Андрущенко. Він повідомив, що це вже 15 сервісний центр МВС нового зразка, який запрацював в Україні. Тут працює електронна черга. Кожен бажаючий може швидко замінити чи отримати посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати своє авто, отримати екзаменаційні послуги тощо.
На запитання голови облради щодо кількості людей, яких обслуговує центр, Володимир Андрущенко розповів: щодня працівники центру обслуговують близько двохсот осіб.
Роботи із облаштування сервісного центру МВС ще не завершені – на черзі будівництво автодрому, на якому складатимуть практичні іспити майбутні водії.
Як відзначив Олександр Вельбівець, приміщення нового сервісного центру зручне і для клієнтів, і для персоналу. Крім усього, тут передбачені зручності для людей із особливими потребами.