Вадим Гайович взяв участь в урочистому піднятті прапора Євросоюзу з нагоди прийняття рішення про безвізові подорожі для України

11 травня 2017, 17:41
Вадим Гайович взяв участь в урочистому піднятті прапора Євросоюзу з нагоди прийняття рішення про безвізові подорожі для України11 травня 2017 року на щоглі біля будівлі Будинку рад з нагоди схвалення Радою міністрів Євросоюзу остаточного рішення про надання громадянам України права на безвізові подорожі до країн ЄС піднято прапор Євросоюзу.

У заходах взяв участь заступник голови обласної ради Вадим Гайович. Вітаючи присутніх з історичним рішенням, що прийняла Рада міністрів Євросоюзу про безвізовий режим для України, Вадим Юрійович, зокрема, наголосив, що це спільний вибір громадян нашої держави і сьогодні його відстоюють наші військові на сході України, практично захищаючи Євросоюз від російської агресії.

Вадим Гайович взяв участь в урочистому піднятті прапора Євросоюзу з нагоди прийняття рішення про безвізові подорожі для УкраїниВідтепер Україна, незважаючи на тривалі перешкоди, остаточно подолала цей шлях і приєднується до цивілізованих європейських держав.

Підняття прапорів Черкаської області, України і Європейського союзу здійснили голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко і заступник голови обласної ради Вадим Гайович. До урочистої події вони запросили також учнів школи №28 – Максима Попова, який є переможцем IVетапу Всеукраїнської олімпіади з історії, та 1-ої міської гімназії – Єлизавету Орел, яка є переможницею IV етапу Всеукраїнської олімпіади з права, а також двох спортсменок – Марину Мальовану (майстра спорту України з боксу) і Тетяну Тарасенко (майстра спорту Міжнародного класу з кульової стрільби).