Заступник голови обласної ради Вадим Гайович привітав будівельну організацію «Дніпробуд» із 90-річним ювілеєм

13 травня 2017, 18:51
Заступник голови обласної ради Вадим Гайович привітав будівельну організацію «Дніпробуд» із 90-річним ювілеєм12 травня 2017 року в Канівському будинку культури відзначала свій 90-річний ювілей відома будівельна організація «Дніпробуд». В урочистих заходах взяв участь заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

У залі зібралися як нинішні працівники ПрАТ «Канів-Дніпробуд», так і ветерани «Дніпробуду». Привітати ювілярів приїхало багато почесних гостей, серед них, зокрема: генеральний директор холдингу «Енергетично-дорожнє будівництво» Володимир Хмарук, заступник голови ПАТ «Укргідроенерго» Юрій Литвиненко, народний гідроенергетик, Герой України, почесний житель міста Канів Семен Поташник та інші.

Всі присутні на святі мали змогу здійснити віртуальну мандрівку в славне минуле будівельної організації – від часів створення «Дніпробуду» і масштабного зведення гідроелектростанцій на Дніпрі до періоду активної розбудови Канева.

Заступник голови обласної ради Вадим Гайович привітав будівельну організацію «Дніпробуд» із 90-річним ювілеємВадим Гайович, вітаючи колектив з ювілеєм, зазначив, що 90 років – це не просто поважний вік для будівельної організації «Дніпробуд» і не лише історичний відрізок часу. Це, насамперед, десятиріччя здобутків і звершень, новобудов і новосіль, розвитку і нових перспектив.

Час створення вашої організації припав на епохальні зміни. Головне завдання Дніпробуду полягало у будівництві Дніпрогесу та інших гідроелектростанцій на руслі річки Дніпро. Утім, окрім цього, вашими зусиллями було побудовано багато об’єктів соціальної сфери: школи, дитсадки, заклади медицини, культури.

Заступник голови обласної ради Вадим Гайович привітав будівельну організацію «Дніпробуд» із 90-річним ювілеємЗаступник голови обласної ради побажав досягнень та успіхів славному колективу «Дніпробуду» у майбутньому.

Окрім вітальних слів та подарунків, до свята був підготовлений яскравий концерт за участі народних артистів України Леся Задніпровського, Олександра Романенка, заслужених артистів України Валерія Астахова, Назара Задніпровського, заслуженої артистки України і Польщі Анни Сингаївської, солістів Державного академічного театру опери та балету ім. Т. Шевченка та творчих колективів Канівського коледжу культури і мистецтв.

Родзинкою вечора стали також виступи відомих артистів вітчизняної естради Алли Кудлай та Петра Чорного.