Вадим Гайович взяв участь у заходах з відзначення талановитої молоді Черкащини

25 травня 2017, 20:46
Вадим Гайович взяв участь у заходах з відзначення  талановитої молоді Черкащини25 травня 2017 року у великій сесійній залі Будинку рад проведено церемонію нагородження переможців та фіналістів Всеукраїнського конкурсу наукових робіт Малої академії наук та олімпіад з предметних дисциплін.

Участь у цих заходах взяв заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

Він привітав талановитих учнів із досягненнями та вручив Почесні грамоти обласної ради педагогам, які привели їх до цього успіху.

Вадим Гайович взяв участь у заходах з відзначення  талановитої молоді ЧеркащиниЗвертаючись до присутніх, заступник голови обласної ради зазначив, що приємно усвідомлювати, що кожного року кількість талановитих дітей на Черкащині зростає. Це наша гордість. А тому ми маємо робити найбільші інвестиції у молоду зміну. Обласна рада не стоїть осторонь і прийняла низку програм, що сприяють розвитку освіти.

– Ми розуміємо, що наше завдання зміцнювати матеріальну базу навчальних закладів, створювати умови, щоб ваші таланти розкривалися, щоб ви могли реалізуватися, – сказав Вадим Юрійович. – Та мало народитися талановитим. Справжнього переможця має виховати сім’я, школа, викладачі, вчителі.

Вадим Гайович взяв участь у заходах з відзначення  талановитої молоді ЧеркащиниЗаступник голови обласної ради подякував усім, хто плекав нинішніх переможців, а дітям побажав залишатися патріотами рідної землі, на якій вже досягли певних успіхів.

Зазначимо, що цьогоріч в конкурсі наукових робіт Малої академії наук взяли участь 41 представник Черкащини, з яких 24 стали переможцями. У фіналі здобуто три перших місця, три золоті медалі. Найпопулярніші були секції технічного, історичного та філологічного відділень. Перемоги в залік черкаської команди принесли учасники відділень математики, комп\'ютерних та аграрних наук і екології.

Вадим Гайович взяв участь у заходах з відзначення  талановитої молоді ЧеркащиниНайбільше відзначився учень 11 класу фізичко-математичного ліцею Артем Томіло, який завоював дві золоту медалі за свої дослідження. Окремо відзначились учні Черкаської ЗОШ № 28 ім. Т. Шевченка, Черкаської гімназії № 31, фізико-математичного ліцею, Кам\'янської освітньо-спеціалізованої школи № 2 та Тальнівського економіко-математичного ліцею.

Серед переможців предметних олімпіад діти з навчальних закладів міст Умані, Ватутіне, Канева, Чорнобаївського, Маньківського та інших районів області.

За досягнуті успіхи діти отримали цінні подарунки.