Голова обласної ради привітав вихованців Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей

01 червня 2017, 17:37
Голова обласної ради привітав вихованців Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей1 червня 2017 року голова обласної ради Олександр Вельбівець відвідав комунальний заклад «Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Черкаської обласної ради та привітав вихованців і працівників установи із Міжнародним днем захисту дітей.

На початку вихованці закладу продемонстрували свої творчі вміння, привітавши гостей танцями, віршиками і піснями. Натомість з нагоди свята отримали безліч солодощів, іграшок, подарункових наборів.

Голова обласної ради привітав вихованців Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітейЗвертаючись до присутніх, голова обласної ради подякував діткам за створену атмосферу справжнього родинного затишку й побажав їм щасливого і безтурботного дитинства та запевнив, що присутні дорослі – представники влади, меценати й вихователі робитимуть все, аби забезпечити їм відповідні умови: зручний побут та цікаве дозвілля.

– Особливо хочу подякувати директору закладу та колективу за щоденну сумлінну і надзвичайно важливу роботу... Перебуваючи у вашому закладі кожного разу переконуюсь, що тут працюють особливі педагоги і вихователі. Ви зуміли знайти підхід до кожного вихованця, щоденно допомагаючи їм подолати труднощі долі і життєві негаразди, – наголосив Олександр Вельбівець.