У день захисту дітей Валентин Тарасенко вручив сертифікат Шевченківській спеціалізованій школі-інтернат

02 червня 2017, 13:22
У день захисту дітей Валентин Тарасенко вручив сертифікат Шевченківській спеціалізованій школі-інтернатНайдорожчим скарбом будь-якої держави на всіх континентах були, є і будуть діти. Бо це майбутнє країни, бо це майбутнє нації. Тож не дивно, що день захисту прав дітей став Міжнародним днем, святом кожної сім’ї, родини, який ми відзначаємо щороку 1 червня.

Цей день дорослі намагаються перетворити на свято, щоб по-особливому сяяли дитячі оченята, щоб переповнювались радістю їх сердечка, щоб життя дітвори було світлим і спокійним.

Таким багатим на усмішки, веселий щебіт дітвори, було свято і в Шевченківській спеціалізованій школі-інтернаті, де, особливо весною, квітує справжня природна краса – цвітуть піонії, троянди, ромашки, іриси, спірея.У день захисту дітей Валентин Тарасенко вручив сертифікат Шевченківській спеціалізованій школі-інтернат

До свята тут облаштували імпровізовану сцену, виставили зручні крісла і стільчики, створили домашній затишок, а урочистості події додали почесні гості, батьки, вчителі, музичні мелодії, дитячий спів, конкурси.

Дітей – вихованців навчального закладу привітали директор школи Лідія Терещенко, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенка, Шевченківський сільський голова Сергій Смалько.У день захисту дітей Валентин Тарасенко вручив сертифікат Шевченківській спеціалізованій школі-інтернат

Валентин Петрович до дітей приїхав з подарунками. Крім солодощів та ігрових знарядь для пришкільного табору «Водограй», він вручив школі сертифікат обласної ради, управління освіти і науки облдержадміністрації на придбання шести сучасних навчальних кабінетів (фізики, хімії, біології, географії, інформатики та лінгафонного кабінету).

З подарунками завітали і інші гості. Директор ПП «Райагробуд» В.І.Калюжна передала сучасний магнітофон, працівники Служби автомобільних доріг у Черкаській області збагатили ігрову кімнату дидактичним матеріалом та іграшками тощо.

Цього дня перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко також з подарунками відвідав дитячі дошкільні установи с. Моринці та с. Шевченкове.