Проведено навчання для спеціалістів у сфері здійснення закупівель – працівників органів місцевого самоврядування

17 липня 2017, 13:20
Проведено навчання для спеціалістів у сфері здійснення закупівель – працівників органів місцевого самоврядуванняІз 1 серпня 2016 року набув чинності Закон України «Про публічні закупівлі», згідно з яким змінено порядок проведення державних закупівель товарів та послуг за бюджетні кошти. Тепер вся процедура закупівлі проводиться виключно через електронний ресурс ProZorro.

Із метою недопущення правопорушень у сфері державних закупівель, створення конкурентного середовища, забезпечення раціонального та ефективного використання державних коштів, замовникам та учасникам ринку державних закупівель потрібно постійно підвищувати свій професійний рівень, знання, теоретичний та практичний досвід.

Проведено навчання для спеціалістів у сфері здійснення закупівель – працівників органів місцевого самоврядуванняУпродовж 13-14 липня 2017 року за сприяння Драбівської районної ради товариством з обмеженою відповідальність «Агенство «Консалт» проведено виїзне навчання для спеціалістів у сфері здійснення закупівель – працівників органів місцевого самоврядування за темою: «Публічні закупівлі: Організація електронних торгів в системі ProZorro».

Програма навчання була насичена та цікава й включала розгляд наступних тем: порядок визначення предмета закупівлі, правильність вибрання коду предмету закупівлі; основні аспекти проведення електронних закупівель через систему ProZorro; організація діяльності тендерного комітету; порядок та основні умови планування закупівель; договір про закупівлю, коригування його істотних умов та багато інших актуальних питань.

За результатами навчання учасникам навчання вручено сертифікати про підвищення кваліфікації.