Проведено позачергову сесію Корсунь-Шевченківської районної ради

21 серпня 2017, 14:29
Проведено позачергову сесію Корсунь-Шевченківської районної ради18 серпня 2017 року проведено засідання 21-ї позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання. Вів його заступник голови районної ради Петро Пустільнік.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації В. Клименко, перший заступник голови районної державної адміністрації О.Ващенко, керівники установ та організацій району, голови об’єднаних територіальних громад, сільські голови, представники засобів масової інформації.

На розгляд позачергової сесії було внесено 4 питання, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглянуто на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Проведено позачергову сесію Корсунь-Шевченківської районної радиСвою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

В ході роботи депутати повернулися до розгляду питань, які не були підтримані на черговій сесії районної ради, а саме: внесення змін до бюджету на 2017 рік (в частині розподілу коштів від перевиконання дохідної частини загального фонду), внесення змін до районної комплексної міжгалузевої Програми «Турбота» на 2014-2020 роки, про надання згоди на переведення на альтернативні види палива об’єктів районної комунальної власності.

На завершення роботи заступник голови районної ради Петро Пустільнік привітав присутніх з наступаючим Днем незалежності України та запросив взяти участь у святкових заходах.

Розглянувши питання порядку денного, сесія завершила свою роботу.