Валентин Тарасенко взяв участь у заходах з нагоди Дня незалежності на Звенигородщині

23 серпня 2017, 19:06
Валентин Тарасенко взяв участь у заходах з нагоди Дня незалежності на Звенигородщині23 серпня 2017 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко у Звенигородському районі взяв участь в заходах з нагоди Дня Державного Прапора і 26-ої річниці незалежності України. В ході урочистостей Валентин Петрович вручив грамоти окремим працівникам, а Людмилі Олексіївні Кармоліті - відзнаку Президента України за волонтерську діяльність.

Окрім того, разом з директором Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Русланом Чикало, керівниками району відвідав Звенигородський будинок-інтернат для інвалідів та престарілих, де зустрівся з колективом та підопічними, ознайомився з умовами їх проживання, роботою закладу, станом фінансування, проблемами тощо.

Валентин Тарасенко взяв участь у заходах з нагоди Дня незалежності на ЗвенигородщиніКористуючись нагодою, гості передали у подарунок підопічним цього закладу кольоровий телевізор, а директору – Чорноволу Василю Івановичу за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток соціального захисту населення та з нагоди Дня незалежності України вручили Почесну грамоту обласної ради.