Валентин Тарасенко з нагоди свята першого дзвінка відвідав навчальні заклади в Шевченковому на Звенигородщині

01 вересня 2017, 18:50
Валентин Тарасенко з нагоди свята першого дзвінка відвідав навчальні заклади в Шевченковому на Звенигородщині1 вересня 2017 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко з робочою поїздкою перебував у Звенигородському районі.

Зокрема, він завітав у Шевченківську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради, де привітав учнів та колектив з початком нового навчального року та вручив Почесну грамоту обласної ради директору Терещенко Ліні Денисівні за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у створення сприятливих умов для навчання та творчого розвитку учнів, виховання громадянина-патріота України.

Потім Валентин Тарасенко відвідав Шевченківський НВК «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ст.» Звенигородської районної ради, де вручив ключі від давноочікуваного шкільного автобуса. Валентин Тарасенко з нагоди свята першого дзвінка відвідав навчальні заклади в Шевченковому на Звенигородщині

Перший заступник голови обласної ради разом з представниками благодійного фонду \"Урожай – громаді\" також завітав до дитячого садка та подарував дітям нові яскраві іграшки.

Участь у заходах разом з Валентином Тарасенком взяли сільський голова Сергій Смалько та голова Звенигородської райдержадміністрації Василь Довбуш.