У Берестівці запрацював постійно діючий консультативний пункт обслуговування громадян

27 жовтня 2017, 13:32
У Берестівці запрацював постійно діючий консультативний пункт обслуговування громадян26 жовтня 2017 року у с. Берестівець Уманського району відбулось урочисте відкриття постійно діючого консультативного пункту обслуговування громадян. Непересічна подія для сільської громади стала можливою завдяки ініціативі Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області та за підтримки керівника місцевого підприємства ТОВ «Берестівець» Василя Чекаленка.

У святкових заходах взяли участь голова обласної ради Олександр Вельбівець, голова Правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Світлана Зінник та представники Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець і голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, жителі села та інші запрошені гості.У Берестівці запрацював постійно діючий консультативний пункт обслуговування громадян

Звертаючись до присутніх голова Правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний зауважив, що на сьогодні в умовах впровадження реформи децентралізації вирішення питання наближення надання адміністративних послуг до місць проживання громадян – одне з ключових завдань влади.

– Це дійсно непересічна подія для жителів села: тепер не потрібно спеціально їхати до Умані, щоб отримати консультацію чи пояснення з тих чи інших питань пенсійного законодавства. Жителі села можуть отримати відповіді на всі свої запитання в гарних, комфортних умовах від кращих спеціалістів Пенсійного фонду. Переконаний, що це ще й гарний старт для області в цілому, приклад для наслідування в інших громадах як втілювати амбітні плани розвитку власного села, поєднуючи зусилля влади та місцевого бізнесу, – наголосив Олександр Вельбівець.У Берестівці запрацював постійно діючий консультативний пункт обслуговування громадян

«Цей пункт – перша ластівка і ми маємо надію, що й інші надавачі адмінпослуг відкриють у нас свої пункти прийому в уже створених нами зручних умовах», – відзначив Берестівецький сільський голова Сергій Яременко.