Вітання голови обласної ради із Днем працівників сільського господарства України

17 листопада 2017, 19:05
Вітання голови обласної ради із Днем працівників сільського господарства УкраїниШановні працівники сільського господарства Черкащини!

Сердечно вітаю із професійним святом усіх, хто пов’язав своє життя із працею на полях, фермах, у садах, на рідній землі. Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. Щоденна праця кожного із вас причетна до творення однієї з найбільших цінностей нашого життя – хліба. А як відомо, щоб зерно стало короваєм, треба докласти чимало зусиль, досвіду, терпіння і наполегливості.

Цьогорічне професійне свято, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік, вже вкотре переконливо доводить спроможність і вміння трудівників-аграріїв гідно виходити зі складних, почасти непередбачуваних ситуацій.

Щиро вдячний кожному із вас за творення достатку і благополуччя черкаських родин, зміцнення економічного потенціалу та продовольчої безпеки нашої держави.

Нехай і надалі ваші клопоти примножують нові блага, хай кожна осінь для всіх вас стає золотою порою, що радує вагомими врожаями. Хай ваша праця творить славу рідної Черкащини та України!

Здоров’я вам і щастя, мирного неба і добробуту, сил та оптимізму на многії літа, дорогі хлібодари!

Із повагою
Голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець