Визначено кандидатуру для призначення на посаду директора комунального закладу «Обласний центр соціально-психологічної допомоги» Черкаської обласної ради

30 листопада 2017, 15:54
Визначено кандидатуру для призначення на посаду директора комунального закладу «Обласний центр соціально-психологічної допомоги» Черкаської обласної ради30 листопада 2017 року проведено засідання конкурсної комісії щодо визначення кандидатури на посаду директора комунального закладу «Обласний центр соціально-психологічної допомоги» Черкаської обласної ради, який знаходиться в м. Сміла. Вів його голова цієї комісії, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

До участі в конкурсі подала заяву Людмила Бабич, яка нині виконує ці обов’язки.Визначено кандидатуру для призначення на посаду директора комунального закладу «Обласний центр соціально-психологічної допомоги» Черкаської обласної ради

Людмила Володимирівна, як і передбачають умови конкурсу, презентувала членам комісії програму своїх дій щодо розвитку комунального закладу.

Оцінювали подані пропозиції члени комісії: начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради Віталій Петров, начальник відділу обліку та використання майна Наталія Дудник, голова постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення Павло Захарцев, представник Визначено кандидатуру для призначення на посаду директора комунального закладу «Обласний центр соціально-психологічної допомоги» Черкаської обласної радигромадськості – голова громадської ради при облдержадміністрації Євгеній Глєбов, директор обласного центру соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді Богдан Санжарівець, представники колективу.

За результатами обговорення та голосування члени комісії вирішили кандидатуру Людмили Бабич рекомендувати для призначення на посаду директора цього комунального закладу.