Вадим Гайович привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

05 грудня 2017, 18:42
Вадим Гайович привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України5 грудня 2017 року в обласній філармонії проведено урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України.

Участь у них взяв заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

Звертаючись до присутніх, Вадим Юрійович зазначив, що немає важливішого покликання, ніж захищати святі цінності свого народу.

– Ви є спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань і переможців нацизму у Другій світовій війні, – наголосив заступник голови обласної ради. – І нині, коли ворог знову випробовує на міцність український народ, ми змогли згуртуватись і достойно протистояти російському агресору. Ми знаємо, що боєздатні Збройні Сили України – це заслуга мільйонів українців. Черкащина також продовжує робити свій внесок у зміцнення армії, забезпечуючи військових необхідними ресурсами. Вадим Гайович привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

Водночас, для зміцнення обороноздатності збройних сил у майбутньому на Черкащині в національному університеті відкрито кафедру з підготовки військовим дисциплінам, а в медичній академії – спеціальність військового фельдшера.

Вітаючи військовослужбовців з професійним святом, заступник голови обласної ради висловив вдячність від депутатського корпусу та керівництва обласної ради.Вадим Гайович привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

Вадим Гайович висловив впевненість, що навіть у найскладніших умовах українські бійці залишаться вірними присязі та підсумував: «Наша ціль - перемога і ми впевнено до неї йдемо!».

З нагоди свята заступник голови обласної ради Вадим Гайович вручив кращим військовослужбовцям Почесні грамоти обласної ради.