Увага до ветеранів – не лише вияв поваги, а й соціальна відповідальність влади

15 грудня 2017, 20:19
Увага до ветеранів – не лише вияв поваги, а й соціальна відповідальність влади 15 грудня 2017 року голова обласної ради Олександр Вельбівець на запрошення Лисянської районної організації ветеранів райспоживспілки взяв участь у засіданні ветеранів-спілчан та клубу «Надвечір’я». У нараді свою взяли участь заступник голови райдержадміністрації Олександр Дубовий, голова районної організації ветеранів Анатолій Мовчан, секретар міської ради Олександр Макушенко, заступник керуючого справами районної ради Галина Козлова, помічник народного депутата України, ветерани кооперативного руху Лисянщини та члени ветеранського клубу.

У ході засідання присутні поспілкувалися про досягнення організації, пророблену роботу за рік та мали нагоду поставити питання, що їх турбують, присутнім представникам влади. Зокрема, ветерани кооперації підняли питання про забезпечення умов роботи ярмарку-розпродажу промтоварів, що проводиться у приміщенні місцевого Будинку культури; озвучили звернення про встановлення попереджувальних дорожніх знаків на центральній ділянці дороги, а також заслухали короткий звіт за рік роботи депутата обласної ради Олександра Вельбівця.Увага до ветеранів – не лише вияв поваги, а й соціальна відповідальність влади

Наостанок присутні подякували голові обласної ради, районному керівництву та представникам міської влади за підтримку роботи ветеранського клубу, сприяння у їхній діяльності та подарували гостям невеличкий концерт від клубу «Надвечір’я».

Увага до ветеранів – не лише вияв поваги, а й соціальна відповідальність влади Цього ж дня голова обласної ради взяв участь у розширеному засіданні за участі керівництва району і селища, районних підрозділів територіальних органів виконавчої влади, ветеранів і «дітей війни», категорійних громадян району. Присутні заслухали інформацію про стан нарахування субсидій і пенсій, пільги та гарантії, соціальний захист громадян, а також мали змогу поставити конкретні питання чи озвучити пропозиції представникам влади.

Привітали присутніх із прийдешніми святами учасники ветеранського вокального ансамблю «Джерело».