Постійні комісії обласної ради формують порядок денний пленарного засідання наступної сесії

22 лютого 2018, 17:07
Постійні комісії обласної ради формують порядок денний пленарного засідання наступної сесії22 лютого 2018 року проведено засідання ще декількох постійних комісій, члени яких розглядали питання, які подано до наступної сесії обласної ради.

Так, цього дня голова постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Костянтин Омаргалієв провів засідання, на якому обговорено низку профільних питань.

Серед них: погодження Чорнобаївському КП «Виробниче управління житлово-комунального господарства» надання у користування ділянок надр з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки питних підземних вод Чорнобаївського родовища; припинення права користування мисливськими угіддями та надання права для ведення мисливського господарства; внесення змін до рішення обласної ради від 03.06.2016 №5-2/VII « Про обласну програму охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки» і внесення змін до програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Черкасмькій області на 2016-2020 роки та інші.

Проведено також засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення. Вів його голова комісії Павло Захарцев.Постійні комісії обласної ради формують порядок денний пленарного засідання наступної сесії

На початку роботи в порядку контролю було заслухано виконання заходів програми зайнятості населення Черкаської області на період до 2017 року, а потім і проект програми зайнятості населення Черкаської області на 2018- 2020 роки. Інформував заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Шимчук.

Члени комісії підтримали також проект Програми економічного і соціального розвитку Черкаської області на 2018 рік, з якого інформував директор Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації Роман Карманнік.

Розглянувши питання порядку денного, депутати прийняли рішення рекомендувати їх для розгляду на пленарному засіданні обласної ради.