В Шполі проведено позачергову сесію районної ради

28 березня 2018, 12:31
В Шполі проведено позачергову сесію районної ради27 березня 2018 року голова районної ради Олександр Кузуб провів позачергову сесію Шполянської районної ради.

У роботі сесії взяли участь 26 депутатів районної ради, голова районної державної адміністрації Володимир Потапенко, начальник фінансового управління райдержадміністрації, головний лікар КЗ \"Шполянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги\" та представники засобів масової інформації.

В Шполі проведено позачергову сесію районної радиДо порядку денного на пленарному засіданні районної ради було подано вісім питань.

Депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік і затвердили його, а потім затвердили Акт приймання-передачі основних засобів та інших необоротних матеріальних цінностей кінотеатру \"Космос\" з комунальної власності Шполянської районної ради до комунальної власності Шполянської міської об\'єднаної територіальної громади.

Також депутати затвердили Акти приймання передачі основних засобів з комунальної власності Шполянської районної ради до комунальної власності Матусівської сільської об\'єднаної територіальної громади.

В Шполі проведено позачергову сесію районної радиДепутати районної ради підтримали звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо соціального захисту медичних працівників.

На завершення засідання було розглянуто блок земельних питань. Позитивним було рішення щодо затвердження Проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с. Надточаївка.

Пропозиції щодо затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Матусівської та Водянської сільських рад не набрали необхідної кількості голосів.

За результатами розглянутих питань прийняті відповідні рішення.