В центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відпрацьовано навички із пожежної безпеки

03 квітня 2018, 19:57
В центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відпрацьовано навички із пожежної безпекиНа виконання доручення прем\'єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо проведення всеукраїнської масштабної перевірки торгових центрів, кінотеатрів, навчальних закладів та інших місць великого скупчення людей на предмет безпеки, в Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проведено навчання-інструктаж щодо дій у разі виникнення пожежі.

В центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відпрацьовано навички із пожежної безпекиДиректор Центру Сергій Демченко поінформував присутніх про наявність в закладі сучасної системи протипожежної безпеки, первинних засобів пожежогасіння, пожежних щитів, укомплектованих протипожежним інвентарем та утримання в належному стані шляхів евакуації.

Генеральний директор ТОВ «ВП «Інвестспецкомплекс» Віктор Береза ознайомив співробітників Центру із основними поняттями і складовими пожежної безпеки, провів інструктаж щодо дій у разі виникнення пожежі.

В центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відпрацьовано навички із пожежної безпекиВагома увага була приділена первинним засобам пожежогасіння, застосування яких дозволяє ліквідувати пожежу на початковій стадії й уникнути людських жертв та значних матеріальних збитків.

Практична складова навчання полягала у відпрацюванні навичок гасіння полум’я за допомогою вогнегасників. Отримані знання сприятимуть підвищенню рівня безпеки працівників Центру, його слухачів та учасників навчального процесу.